Malý krok pro lidstvo, ale obrovský skok pro členy Expedition clubu. Spustili jsme členskou sekci na našem webu! Nadešel okamžik, který vstoupí do expediční historie jako den, kdy Expedition club otevřel nové dveře do světa profesionální organizace výprav!

Facebookové skupiny a organizační e-maily jsme nechali nadobro v propadlišti dějin a vydali se vstříc zářné budoucnosti, ve které účastníci naleznou všechny důležité informace ohledně výprav přehledně ve svém profilu. Vstříc budoucnosti, ve které si každý může vygenerovat svůj slevový kód a členskou kartičku a nemusí čekat, až se mu je člověk ztrápený kancelářskou administrativou uráčí poslat. Vstříc budoucnosti, kde nikdo nemusí dohledávat informace ve starých e-mailech, protože je najde připnuté na nástěnce dané výpravy. Kde každý ihned vidí, že patří do velké cestovatelské komunity, která stojí na přátelských vztazích a váží si svých členů.

Přesvědč se tedy sám a poodkryj roušku tajemství členské sekce. Pokud ještě nemáš přístupové údaje, nastavíš si je jednoduše pod TÍMTO ODKAZEM.

VSTOUPIT DO ČLENSKÉ SEKCE

Nejhezčí na tom všem je, že ona zářná budoucnost se již stala skutečností. Členská sekce již týden funguje a ty ji můžeš kdykoliv začít používat. Vítej v nové éře Expedition clubu!

Pro ještě snazší přístup k informacím o výpravách jsme pro tebe připravili také mobilní aplikaci. ODKAZ KE STAŽENÍ.

Dej nám prosím vědět jak jsi s členskou sekcí spokojen.

Konec hlášení!