Tilak, Patizon, Adventure menu, Drip it a Gramino. Co mají tyhle značky společného? Dělají věci, které máme rádi. Dělají to nejlepší, co na trhu najdeš. Dělají to poctivě a zodpovědně. Nicméně, to zdaleka nejpodstatnější je, že všichni jsou partnery Expedition clubu! Je to tak a jsem na to hrdí! Tak jako máme štěstí na lidi a super komunitu, daří se nám stejně dobře i s partnery. Pokud tě zajímá, na jaké výhody a slevy máš jako člen Expedition clubu nárok, pohodlně se usaď a ponoř se do této poutavé četby.

Rock Point
Náš hlavní partner a patron našich expedic. To je bez debat. Díky této spolupráci se už hezká řádka našich členů vybavila pořádnou výbavou a neumrzla nám při náročných zimních přechodech. Rockpoint nabízí pro všechny naše účastníky 12% slevu bez ohlednu na členství. RP je navíc jednou z nejrozšířenějších outdoorových prodejen v ČR, takže věřím, že tyto výhody ocení téměř každý. Pro využití jakékoliv slevy z tohoto newsletteru napiš na: info@expeditionclub.cz

Patizon
Když je něco vyrobeno v nejlepší kvalitě a s jasnou vizí, jde to zkrátka poznat hned na první dobrou (noc). Když to navíc dělají tvoji kámoši, se kterými jsi zažil nejedno dobrodružství v horách a dal bys za ně ruku do ohně, dostane to nový rozměr. Spacáky Patizon jsou prostě naše srdcovka, a proto v nich velmi často najdeš některého z našich průvodců a stále častěji i členů. Spojení nejvyšší kvality, zodpovědného přístupu a skvělého designu sice stojí nějakou tu korunku navíc, ale pokud jsi vyznavač hlubších hodnot, než jen cenovky, jistě to pochopíš. Pro naše aktivní členy jsme s Patizonem dohodli tyhle výhody:

Dpro-series - 10%
G-series - 15%
ReLight 200 - 12%
Relight 150 - 10 %
(Slevy se počítají z dMOC)

Tilak
High tech vybavení do hor, které se zrodilo v podhůří Jeseníků. Každý kdo to myslí s horami vážně měl jejich bundu někdy na sobě (alespoň v krámě, přiznejte se :-)), protože jejich nekompromisní kvalita tě přesvědčí. Tyhle věci navíc nelítaj z Bangladeše ani Číny, ale šijí se pěkně doma v česku a vozí se jen pár desítek kiláků ze Šumperku. Dělat věci poctivě samozřejmě něco stojí, my to víme, a tak jsme s Tilakem vyjednali slevu 20% pro všechny aktivní členy.

Adventure menu
Na výletech, výpravách, expedicích, nebo jen toulkách přírodou vždycky nenarazíš na michelinskou restauraci, proto je dobré přibalit něco, co tě venku zahřeje v bříšku a zároveň se ti z toho nezvedne kufr. Adventure menu je (a teď si troufnu mluvit za všechny z Expe) jednou z nejlepších variant outdoorové kuchyně co známe, a věřte, že jsem se k tomuto poznání za ty roky projedli. AM nás zásobuje na všech expedicích a taky nabízí slevu 20% všem účastníkům našich akcí! Na výběr jsou varianty sterilizovaného jídla (když se nehodláš v gastru omezovat a máš houževnatost nepálského šerpy) nebo vakuově sušeného jídla (když si chceš pochutnat, ale počítáš každý gram).

Gramino
Nový partner našich ultralight výprav! Gramino je parta nadšenců, kteří přemýšlí v gramech. Již od roku 2017 se zaměřují na ultralehké a skladné vybavení pro cestování a dálkovou turistiku. Sledují nejnovější trendy ve světě ultralightu, testují a dovážejí osvědčené kousky a vychytávky z různých koutů světa. Pokud si při svých dobrodružstvích nechceš strhat záda, tihle kluci ti poradí jak na to. Pro účastníky UL výpravy si připravili slevu 10% v podobě jednorázových slevových kupónů.

Drip it
Jsi kávičkář jako já? Výborně, budeme si rozumět. Káva totiž v horách pomáhá udržovat morálku a bystré smysly. Například pro horolezce po probdělé noci v bivaku je káva něco nadpozemského a neocenitelného. Jen málo věcí tak moc pozvedne na duchu a nechá zapomenout na strasti, jako vůně ranní kávy. No dobře, možná už jsem trochu popustil uzdu fantazii a úplně mi nerozumíš. Ať je to tak či onak, dostáváš od nás na každou cestu jeden balíček outdoorové kávy Drip it. Nalož s ním, jak uznáš za vhodné. Buď si vychutnej vynikající kávu ráno ve spacáku s výhledem na horské štíty, nebo za tento cenný artikl vyhandluj něco po čem tvá duše prahne.

Konec hlášení!