Ahoj Expedičáci! Třikrát sláva! Opět vyrážíme s odvahou do míst, která nejsou pro každého! Trvalo nám tři a půl měsíce, než jsme mohli zrealizovat první po-koronavirovou zahraniční výpravu (do Albánie) a zatímco další skupina vyrazila do Rumunska, podnikáme stále také akce po Česku. Máme za sebou celou řadu přechodů českých pohoří (Beskydy, Krušné, Lužické a Jizerské hory), užili jsme si adrenalinový Survival, rozšířili své znalosti na lezeckých kurzech a v neposlední řadě se při Putování naučili pomocí biohackingových metod lépe hospodařit s naší tělesnou schránkou. Máme radost, že se opět můžeme vrátit k tomu, co nás nejvíce baví! :-) Pár slov na úvod - všechny automobilové akce se bez výjimky realizují a letecké výpravy se řeší individuálně s každým účastníkem zvlášť. Aktuální situaci kolem koronaviru stále sledujeme.

Drsné, ale spravedlivé
Přesně takové jsou Špicberky. Bez značených cest, bez mostů, bez chat a ubytoven, bez signálu, bez ponětí o čase. Prostě totálně OFFLINE! Vítej v naprosté divočině, kde se bez pušky ani nevydáš za hranice hlavního města. Zapomeň na pohodlné mosty - chceš přejít? Tak bacha, ať Ti dravý ledový proud nepodtrhne nohy! Sem se Ti nikdo nedovolá - jsi schovaný před celým světem, obklopený ledovci, medvědy a partou několik dní nemytých kamarádů. Cítíš se na pravou severskou expedici? Tak vzhůru za polární kruh!

Bosna je naše láska
Vracíme se sem už několik let a pořád se jí nemůžeme nabažit. V osmi intenzivních dnech Ti naservírujeme ochutnávku, během které si přijde na své každý - milovník nezkažené opuštěné přírody, obdivovatel pestré a vznešené orientální kultury, historik i požitkář. Nakoukneš do drolící se a zarůstající historie i pomalu se hojících duší místních, vystoupáš na nejvyšší bosenský vrchol Maglič a vykoupeš se v tak modré vodě, že bys podobnou barvu ani v pastelkách nenašel! Vydej se s námi v srpnu, září nebo v říjnu za naší láskou. Vsadím se, že Tě taky dostane! :-)

Expediční Silvestry
Čas nemilosrdně letí a než se naděješ, přijde konec léta a opět budeš řešit, kde strávit konec roku. My jsme na tuhle situaci připraveni a vypsali jsme hned několik silvestrovských výprav. Chceš v Maroku sjíždět nespoutané vlny oceánu? Vidět v Norsku polární záři a pocítit pořádné mrazy? Zažít pravou azorskou exotiku nebo okoštovat v Irsku pořádného panáka whiskey? Cokoliv z toho se Ti může splnit, je jen na Tobě, co si vybereš! V této chvíli je zveřejněno 6 výprav, ale další nenechají na sebe dlouho čekat! Koukni na náš web.

Konec hlášení!