‍Ahoj Expedičáci! Bacha, z Expeditionu se valí lavina nových akcí! Za poslední měsíc se nám toho na webu vyrojilo opravdu hodně a spousta dalších výprav se nám ještě rodí v hlavě. Během února připravíme plán akcí do konce roku – máme ještě pár es v rukávu, ale i teď už je výběr fakt hodně pestrý ;-) Třeba?

Třeba – a teď se podrž – se nám podařilo vypsat další Sibiř a Kazachstán! Jestli Tě tyhle končiny lákají, s přihlášením moc neotálej (letošní Sibiř byla snad nejrychleji naplněná akce v naší historii). Každopádně rozšiřujeme nejen výběr destinací, ale i portfolio našich aktivit – vyblbnou se s námi surfaři, běžci, trekaři i lezci :-)

V uších Ti zní zpěv Sirén a nedokážeš odolat šumění oceánu? Chceš zkusit zkrotit nespoutané vlny oceánu a užít si krásný horský trek? V dubnu vyrážíme nejen na surf s Víťou do Maroka (letenky teď vyjdou na nějaké čtyři tisíce!) a taky s Adamem na Srí Lanku :-)

Možná Tě to ale táhne spíš na skály – mít pod nohama hlubokou propast a výhled na celý svět… V dubnu jedeme lozit do Chorvatska na Jižní Velebit a v květnu vyrazíme na pořádné ferraty do rakouského Gasäuse! (Začátečníci se můžou těšit i na pár ferratových kurzů ;-) )

Kdepak, ani moře, ani skály, ale pořádná rychlost, tah v achilovkách, kopce nahoru a dolů – to je to pravé ořechové? No tak hybaj na Švirdovy běžecké kempy! (Na Španělsko a Madeiru už zbývá jen jedno poslední místo.) A na přelomu květnu a června proběhneme 200 kilometrový trek v srdci Balkánu. Bomba!

Ale neboj, zůstáváme věrní i našemu klasickému ťápání po horách ;-) Máš málo dovolené? Pojeď v červnu na otočku do Stubaiských Alp. Nebo chceš do deníčku připsat nové zářezy zdolaných vrcholů? Tak vyraz s Honzou Žertem (ano, to je ten sympaťák z Jižní Ameriky!) na naši oblíbenou výpravu Nejvyšší balkánské vrcholy.

Jo a ještě jedna důležitá věc! Vypsali jsme nové víkendovky! První je na konci března v Nízkých Tatrách, další v dubnu v Javorníkách.

No, už Tě nebudeme dál zdržovat klábosením, ať si můžeš v klidu projít celý náš web a všechny vypsané akce :-) Těšíme se na viděnou – kdekoli a kdykoli!

Za celý tým Expedition clubu, Martin a Víťa