Ahoj Expedičáci! Nebojte, tohle není klasická předvánoční masáž, která se na Vás valí ze všech stran. Opět jsme se nějaký ten pátek neozvali a hryže nás svědomí, že určitě čekáš na pravidelnou nálož nových akcí a novinek z Expe kuloárů. Od nového roku budeme důslednější a můžeš se těšit na pravidelné info každý měsíc. Snad ti nepřehltíme emailovou schránku :-D


Zima je tu, Vánoce za dveřmi, takže není čas ztrácet čas. Novinky si necháme na příště a radši ti poradíme, jak se na zimu pořádně připravit. Možná už jsi zapomněl na výhody u našich partnerů, které jako základní / aktivní člen můžeš mít.

Patizon
Nově najdeš tyhle vymazlené péřové kousky i v naší oblíbené síti prodejen Rock Point! Stále platí sleva pro aktivní členy:
- 10% na bundy a spacáky Dpro-series
- 15% na spacáky G-series

A nezapomeň… Spacáky Patizon jsou jako zelenina. Nemusíš je mít rád, ale víš, že v zimě je tvé tělo potřebuje! A každá správná zelenina je EKO/BIO a proto jsou nově i všechny Patizon produkty z recyklované látky od Pertexu.

Tilak
Stálice na českém trhu, kterou netřeba příliš představovat. To podstatné je, že jako náš člen máš možnost využít 20% slevu na veškerý nezlevněný sortiment. Pokud tě to zajímá napiš na info@expeditionclub.cz.

Adventure menu
To nejlepší jídlo na hory, i díky němu jsme to na osmitisícovce Gasherbrum II přežili! Tým Adventure menu neustále vymýšlí jak ti pobyt na horách zpříjemnit! Účastníci našich akcí mají navíc nárok na slevu 20%. Pokud tě to zajímá napiš na info@expeditionclub.cz.

Rock Point
Náš hlavní partner Rock point nás opět podpořil v dosažení našich snů, tentokrát na expedici na Gasherbrum II. Moc děkujeme! Slevy v Rock pointu můžeš díky naší spolupráci využít i ty. Účastníci našich akcí mají nárok na 15%. Pokud tě to zajímá napiš na info@expeditionclub.cz.