Ahoj Expedičáci! Další rok je za námi a než budeme skládat účty, protože určitě brzy pošleme shrnutí expedičního dění v roce 2021, pojďme se ještě krátce kouknout na náš hlavní cíl minulého roku.


Highlightem expedičního dění v roce 2021 byl bezesporu Baltoro trek a výstup na osmitisícový vrchol Gasherbrum 2. Přemýšleli jsme, jak přetavit náš zážitek v něco, o co se můžeme podělit i s Tebou! Není nic jednoduššího, než udělat sešlost, kde si můžeš všechno poslechnout a sejít se s námi. Vymysleli jsme proto dvě přednášky - první v Praze a druhou v Brně.

Na tu pražskou se můžeš těšit už příští týden, v úterý 11. 1. od 20:30 v Bio Oku. Lístky k zakoupení ZDE a přednášet bude Martin Ksandr, Víťa Dubec a Dan Born.

Brněnská přednáška bude trošku komplexnější, pronajali jsme si na 7.3. 2022 od 19:00 celý sál v kině Scala. Považujeme ji jako malý sraz našich členů, protože Scala je jen kousek od klubovny, kam se pak můžeme přesunout. Vítáni jsou ovšem všichni! Lístky budou k dispozici v průběhu ledna a budeme rádi, když si datum již teď poznamenáš do kalendáře. Vše podstatné najdeš na FB události přednášky - ZDE. Kromě členů expedice, tam bude i celé jádro Expedition clubu.

Nakonec mi nezbývá, než popřát vše nejlepší do nového roku! Ať jej máš plný jen těch nejlepších zážitků, které spojuje naše heslo: “S odvahou do míst, která nejsou pro každého!” :-)