Ahoj Expedičáci! Léto už je za rohem a pokud se chystáš vyrazit někam na výlet do hor, určitě Ti přijde vhod koupit si vybavení za výhodnější cenu. Spolupracujeme s několika českými firmami, které s námi sdílí podobnou filozofii a vyjednali jsme s nimi tyhle super výhody! Všechny slevy jsou podmíněné základním a aktivním členstvím a pokud nevíš do které skupiny patříš, zeptej se nás na: info@expeditionclub.cz.

ROCK POINT
Jedna z nejrozšířenějších sítí outdoorových prodejen, která nám již 24 let přináší možnost zakoupit si vybavení do hor. Nabízí široký sortiment produktů od oblečení, přes stany až po krosny a batohy. S Rock Pointem spolupracujeme již řadu let a jsme moc rádi, že nás podporují na všech našich expedicích, jako je například výstup na Gasherbrum 2. Mimochodem průběh této expedice můžeš sledovat na této FB stránce. Pro všechny účastníky našich výprav nabízíme 15% slevu bez ohledu na členství. Pro využití slevy napiš mail na: info@expeditionclub.cz. Pokud chceš čerpat další výhody od Rock Pointu, můžeš se stát členem jejich Zónového klubu.

PATIZON
Zbožňuješ spaní ve stanu, ale Tvůj starý spacák už mele z posledního a sháníš za něj náhradu? Patizon je česká firma šijící prvotřídní péřové spacáky, se kterými jsme spali při výstupu na osmitisícovku nebo v rámci zimních polárních výprav. Všichni členové Expedition clubu mají nárok na 15% slevu na veškerý jejich sortiment. Navíc právě teď doprodávají třísezónní spacák G800 a můžeš si ho tak koupit s exkluzivní slevou 25%. Velikost M Tě vyjde na 9 218,- Kč a velikost L na 9 743.- Kč. Pokud máš o slevu zájem, napiš na: info@expeditionclub.cz.



TILAK
Kdo by neznal českého výrobce Gore-Texového oblečení, který má více než 30 letou tradici? Na všechny výrobky poskytují 4 letou záruku a mají skvělý pozáruční servis, kdy Ti za pár kaček opraví roztrhlý rukáv nebo vymění zip. Všechno navíc dělají české švadleny ze Šumperka! Pro naše aktivní členy jsme připravili slevu 20% na veškerý neslevněný sortiment a stejně vysoká sleva platí také na obuv značky Meindl. V případě zájmu napiš na: info@expeditionclub.cz.

ADVENTURE MENU
Každého člověka honí na horách mlsná. Není nic lepšího, než si po náročném treku udělat nějakou dobrou baštu. Adventure menu je český výrobce plnohodnotné outdoorového stravy bez zbytečné chemie, která vyniká skvělou chutí a výbornou sbalitelností na cesty. Jídlo se dělá ve dvou verzích - jedna vodu obsahuje (stačí jen ohřát) a druhá je sušená (na zalití). Jídlo od Adventure menu nás doprovází na výpravách do celého světa a nemůžeme si ho vynachválit! Všichni účastníci našich akcí mají právo na 20% slevu a pro její uplatnění napiš na: info@expeditionclub.cz.



EXPE PŮJČOVNA
Pokud si chceš před koupí vyzkoušet spacáky Patizon nebo oblečení od Tilaku, můžeš využít naší Expe půjčovny. Najdeš v ní také stany, satelitní komunikátor, horolezecké vybavení a mnoho dalšího! Budeme také rádi, pokud si od nás zakoupíš merino triko, tunel nebo bloček s motivem Expedition clubu. V případě zájmu napiš na: info@expeditionclub.cz.

To je pro dnešek vše, konec hlášení!