Ahoj Expedičáci! První pokus Expedition Clubu o výstup na osmitisícovku je před námi! Dlouho jsme si nebyli jistí, jestli se celá akce vůbec uskuteční. Teprve týden před expedicí vyjmula pákistánská vláda naši republiku z listu zakázaných zemí a letenky jsme koupili až 4 dny před odletem. O všech byrokratických úskalích můžeme pokecat na festivalu NADIVOKO, kde budeme mít po návratu přednášku. Důležité je, že jsme vše zvládli a nic nám už nebrání v tom, zkusit vylézt na osmitisícový Gasherbrum 2! Náš sen se stává realitou a budeme moc rádi, když ho budeš prožívat s námi. Komunita Expedition Clubu je poměrně malá a věříme, že nám budeš držet palce.

Na naši FACEBOOKOVOU STRÁNKU expedice budeme pravidelně dávat novinky týkající se výpravy. Kromě aktuálních zpráv tam najdeš také hlavičky všech členů a fotky z průběhu celé akce. Na našem Expe blogu nalezneš PŘEDSTAVENÍ celého týmu a předstartovní ROZHOVOR. Během expedice budeme sdílet naši lokaci a pokud chceš, můžeš nám poslat nějakou tu povzbudivou ZPRÁVU NA SATELIŤÁK. Délka jedné zprávy je 160 znaků a nezapomeň kromě telefonu nebo mailu také uvést své jméno.

Jinak právě teď čekáme ve Skardu na jídlo a zítra ráno v 7 hodin pojedeme 9 hodin jeepem na začátek treku. Nemůžeme se dočkat! Pomyslný vrchol naší klubové činnosti je před námi. Co říci závěrem? Snad je zopakuji naše Expe heslo: "Dobrodružství nečeká"!

Děkujeme všem sponzorům v čele s Rock Pointem, Hannahem a Rafiki. Bez Vás by to nešlo!