3, 2, 1… zážeh! Vysíláme na Mars první lidskou posádku, která má za úkol zdolat nejvyšší horu sluneční soustavy, Olympus Mons (21 287 m). Velkým plusem je značná vzdálenost od Země, která Ti zaručí nulový turistický ruch a můžeš se tak stát průkopníkem marťanského outdooru. Navíc se i díky této expedici vyhneš celosvětové pandemii koronaviru. Výprava na Mars je tedy sázkou na jistotu, díky které se dostaneš na planetu s nulovým rizikem nákazy. Chceš být u toho? Tak neváhej a podej si přihlášku přes náš web!

A teď vážně! Máme pro Tebe spoustu novinek, které Ti v této nelehké době zlepší náladu. Na koronavirus jsme zareagovali po svém a udělali jsme následující opatření.

Zrušili jsme všechny akce do 20. června
Všechny zrušené výpravy jsme přesunuli na příští rok. Můžeš se tedy už nyní hlásit na akce, které se snad bez problému odjedou.

Zmražení storna
Vzhledem k zákazu cestování jsme se rozhodli k 26. březnu zmrazit všechny storno poplatky. Znamená to pro Tebe, že se nemusíš bát pozdního zrušení účasti na některé naší výpravě. Až do odvolání nebudou žádné storno poplatky narůstat. Snažíme se tím vyjít vstříc všem, kteří s námi chtějí někam vyrazit a stejně jako my nemají jistotu, jak to bude nadále ve světě vypadat.

Tuzemské výpravy s Expedition clubem
Léto pomalu klepe na dveře a jakmile nám to situace dovolí, zveřejníme na webu tuzemské akce. Můžeš se těšit na vícedenní přechody českých pohoří, cyklo výpravy, krátké víkendové výlety, běžecké kempy a celou řadu kurzů. Koukni na náš web, kde se již nyní můžeš přihlásit na kurzy skalního lezení a na dva jednodenní ferratové kurzy.Chcete nám pomoci?
Jsme moc rádi za úžasnou komunitu, která nás obklopuje a vážíme si dotazů ohledně případné pomoci. Jaké jsou možnosti, pokud nás chce někdo podpořit?

  • Budeme rádi, když si od nás zakoupíte jízdenku s přednabitým kreditem nebo libovolnou výpravu. Stejně jako zájezdy jsou i jízdenky plně pojištěny proti případné insolvenci.
  • Také nás potěší, když si na své výlety zapůjčíte vybavení z naší půjčovny.
  • Naše automobilová flotila je bez práce. Pokud bys potřeboval dodávku pro 9 osob, určitě Ti je za úplatu půjčíme. Bezplatně je však nabízíme komukoliv, kdo pomáhá boji s koronavirem. Případní zájemci nás mohou kontaktovat odpovědí na tento mail.
  • Pokud se v domácím zajetí nudíš, budeme rádi za hodnocení na Googlu a Facebooku.

Všechno bude dobré!
Nepropadáme trudomyslnosti a i nadále děláme to co nás baví. Vymýšlíme nové výpravy, píšeme Expediční noviny, stříháme Expe Talky, sepisujeme Historky ze spacáku a každý týden přidáváme nové články na Expe blog. Náš Facebook, YouTube i Instagram pravidelně doplňujeme o zajímavá videa, ankety a zákulisní informace, kterými si můžeš vyplnit dlouhé dny strávené v karanténě. Budeme moc rádi, když se přihlásíš k jejich odběru. Děkujeme!