Tak jaké byly Velikonoce? Krátké a rychlé? Hm, ty naše taky nějak rychle utekly :-) O důvod víc vymyslet zase něco dalšího, na co se můžeme těšit! Na webu se nám objevilo pár nových akcí, které by Tě mohly nadchnout!


Rumunská Rodna pod 24 let

Máme posledních pár míst  na rumunskou Rodnu pod 24 let. Budu k tobě upřímný - nečekej od této výpravy luxus a komfort. Naopak! Zažiješ dobrodružství a nové zážitky. Nevypravíme tě na cestu v moderním autě a neubytujeme tě v hotelu. Tuto výpravu organizujeme bez nároku na zisk a snažíme se tak získat mezi své řady mladé dobrodruhy. Troufáš si?


Grónsko - Kapisillit Nuuk trek

„Jediná věc, která stojí mezi tebou a tvým cílem, jsou ty kecy o tom, jak to nezvládneš, které si sám neustále namlouváš.“ (Jordan Belfort - Vlk z Wall Street) To je aspoň citát! Takže dost keců a sebepodceňování a koukej si plnit své sny! Že toužíš vidět nádhernou grónskou přírodu a projít trasu vedoucí z Kapisillitu do Nuuku? Máme poslední volná místa na červencové výpravě! Náhodička? Nemyslím si!šku!


Dvoudenní výsadek

"Dobrodružství a momenty, které jsem během 30 hodin poznal, jsem nezažil ani na čtrnáctidenních dovolených. Vstřícnost a nápomocnost lidí mě absolutně ohromila. Na Výsadek jsem se moc těšil, ale absolutně předčil veškerá má očekávání. Rozhodně doporučuji všem jedincům, kteří mají rádi dobrodružství, adrenalin a rádi opustí svou komfortní zónu." Těmito slovy hodnotil Výsadek Štěpán Konečný. Chtěl bys to okusit na vlastní kůži? Tak seber kuráž a vyplň přihlášku!


Karavšin - asijská Patagonie

Při pohledu na vznešené granitové stěny, opírající se ležérně o modrou oblohu, se probudí lezecká vášeň snad i v těch, kteří mají strach vyskočit na židle. Naše lezecké myšlenky si ale zatím necháme jen v hlavě a majestátní skály pasujeme do rolí našich průvodců kolem stříbrných ledovců, širokých rozkvetlých údolí a průzračných bystřin až nahoru do třítisícových sedel. Ptáš se, jak se jmenuje ten bohem zapomenutý ráj? Říká se mu Asijská Patagonie neboli kyrgyzský Karavshin. Přidáš se na letošní výpravu?


Koukni také na náš blog, kde jsme pro Tebe připravili tipy na outdoorovou kuchyni, rozhovor s naším průvodcem Petrem Tobolákem nebo video týkající se vybavení na polární výpravy.

Nově vypsané akce:
Faerské ostrovy
Polární Grónsko
Výstup na Ararat
Makedonie - přechod Šar Planiny - letecky
Tátové s dětmi - víkend na seakajaku - Spreewald
Brazílie - Silvestr v Riu, stolové hory a nekonečné pláže

Konec hlášení!